Műszaki Adás-Vétel és Zálog Kft.

Új Onikuma k8 gaming headset jótállással

Új Onikuma k8 gaming headset jótállással, főkép

Nagyításhoz kattintson a képre!

Ár: 6 990 Ft

Termékleírás:

Új Onikuma k8 gaming headset

Gimex megoldásokban és az élet a gyártónál. Az ONIKUMA a szerencsejáték-iparban vezető szerepet tölt be, több mint 3 millió ügyfélnek kedvező értékeléssel.
• Kiváló minőségű játékélmény. A kiváló minőségű 50 mm-es hangszórók neodímium mágnesekkel éles basszust biztosítanak. Emelje fel a játékélményt magasabb szintre!
• A kompatibilitás. A Nintendo Switch (audio), Nintendo új 3DS LL / 3DS (audio), Nintendo 3DS LL / 3DS (audio), Windows PC, Mac OS PC, iOS eszköz, Android eszköz, PS4, PS3, PS Vita, Xbox 360 Xbox One. Az Xbox One kiegészítő tartozékot igényel.
• Tartósság és megbízhatóság. Az ONIKUMA fülhallgató állítható és rugalmas a 360 fokos hangzáshoz. Erős kábelekkel és csatlakozásokkal rendelkezik, és nagy tartósságot és USB Mute & Volume Control technológiát tartalmaz.
• Modern design. Hosszú játékszakaszokra tervezték. A fülhallgató formája újszerű és légköri anyagból készült, amely egész éjszaka kényelmét szolgálja! Jól párnázottak és ergonómikus kialakításúak a fülhez, és képesek csökkenteni a környezeti zajt

• Prémium minden irányba mozgatható mikrofon zajszűrő technológiával képes felvenni a hangját 360 fokban. Külső zaj nélkül tud beszélgetni más játékosokkal.

A termék megvásárolható:

Budapest XVIII., Üllői út 363.

((A régi Fórum mozitól 50m-re))

Telefon: +36-70-389-7332 (Viber-en is. Nyitvatarási időben) 061-950-4447

E-mail: mavzkft@gmail.com

A személyre szabott navigáláshoz cookiekat használunk. Cancel OK