Műszaki Adás-Vétel és Zálog Kft.

ÚJ bontatlan csomagolású Lenovo True QT83 jótállással

ÚJ bontatlan csomagolású Lenovo True QT83 jótállással, főkép

Nagyításhoz kattintson a képre!

Ár: 7 500 Ft

Termékleírás:

ÚJ bontatlan csomagolású Lenovo True QT83 jótállással

Típus Fülbe dugható
Vezeték nélküli Igen
Hatótávolság 10 méter
  • Automatikus csatlakozás:   Az első párosítás után elég, ha csak kiveszed a tokjából a fülhallgatókat és együtt és külön is magától pillanatok alatt képes rácsatlakozni a mobilodra, hogy neked már csak annyi dolgod legyen, hogy élvezhesd a kedvenc zenéidet.
  • TWS,  azaz True Wireless Stereo technológia:  A technológia  által képesek a fülhallgatók valós sztereóban szólni a még jobb hangzás érdekében.
  • Megfelelő zajcsökkentés:   Ha el akarsz végre határolódni a külvilágtól és a saját világodat szeretnéd élvezni, már ezt is megteheted a Lenovo QT83 fülhallgatóival a kialakításának és technológiai megvalósításainak köszönhetően.
  • IPX4 vízállóság:   Nem fog gondot okozni az eső vagy éppen az izzadtság miatti beázás, hogy még több helyen még többször tudd élvezni a zenéidet.
  • USB-C gyorstöltés:   2 óra töltéssel 12 óra üzemidőt elérhetsz, hogy ez se okozhasson akadályt a korlátok nélküli vezetékmentes szabadságban
  • Érintésv ezérlés:   A fülhallgató megérintésével megállíthatod, elindíthatod, hátra vagy előreléphetsz zenéid között, vagy akár előhívhatod a telefonod asszisztensét (Siri, Bixby, Google Assistant) is egy egyszerű mozdulattal.
  • Kifinomult hangzás: A hangszórók anyaghasználata és a audioprocesszor fejlettsége garantálja az elvárt hangminőséget és megfelelő mély és magas hangok egyensúlyát
  • Bluetooth 5.0 kapcsolat:   Az 5.0-ás kapcsolatnak köszönhetően már akár 10 méter távolságból is élvezheted kedvenc zenéidet fennakadás nélkül és mindezt késés nélkül, így tökéletes választás lehet filmezéshez és videojátékokhoz is.
  • Tokban lévő fényvisszajelzés:  A tokon lévő 3 darab LED jelzi neked, hogy éppen hány százalékon van a töltőtok, így tudni fogod mikor lesz érdemes töltőre tenned a fülhallgatód töltőtokját.

Modell: QT83
Kompatibilitás: minden Bluetooth-képes okostelefon (Android + iOS) és minden további audio Bluetooth eszköz
USB interfész: USB Type-C
Bluetooth verzió: V5.0
Tényleges távolság: ≥10m
Hangszóró átmérője: 10 mm
Frekvencia válasz: 20 Hz – 20 kHz
A töltőtok bemeneti feszültsége: 5 V, 500 mA
Lejátszási idő: kb.  4 óra
Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 40 mAh
A töltőtok akkumulátor töltőkapacitása: 450 mAh
Gyártó: Lenovo

Doboz tartalma:
-2db LP40 Fülhallgató
-1db USB-C töltőkábel
-1db töltőtok
-1db felhasználói kézikönyv

A termék megvásárolható:

Budapest XVIII., Üllői út 363.

((A régi Fórum mozitól 50m-re))

Telefon: +36-70-389-7332 (Viber-en is. Nyitvatarási időben) 061-950-4447

E-mail: mavzkft@gmail.com

A személyre szabott navigáláshoz cookiekat használunk. Cancel OK