Műszaki Adás-Vétel és Zálog Kft.

Need for Speed Undercover (PSP) Electronic Arts Játékprogram

Need for Speed Undercover (PSP) Electronic Arts  Játékprogram, főkép

Nagyításhoz kattintson a képre!

Ár: 1 300 Ft

Termékleírás:

Need for Speed Undercover (PSP) Electronic Arts Játékprogram

Platform: PSP
Játékkategória: Szimulátor

Leírás:
Sosem gondoltad, hogy egyszer így alakul: rád vadásznak a nagy üldözésben. De vadász vagy te is. Most mindent kockára kell tenned a volán mögött, hogy beépülhess egy kíméletlen nemzetközi gengszterbandába, és megadd a kegyelemdöfést a rosszfiúknak.
Célpontod egy országúti vadállat, aki úgy vezet, mintha az élete múlna a szökésen – talán így is van. Minden kérdésedre nála a válasz, le kell csapnod rá. A visszapillantó tükörben járőrkocsik hada tűnik fel, persze ők sem fogják megkönnyíteni a dolgodat. Minden tapasztalatodra, ügyességed minden morzsájára szükséged lesz, hogy meglépj a törvény elől, legyőzd az ellenfelet és felfedd az igazságot, mely örökre véget vet a nagy hajszának.
Épülj be az alvilágba! Száguldj bele egy üldözéssel és árulással teli, fordulatos történetbe! Vállalj melókat és győzz versenyeken, hogy bizonyíthasd tudásodat, és beépülhess egy nemzetközi bűnszövetkezetbe!
Országúti ütközet: Küzdj a zsaruk és mások ellen, miközben lecsapsz prédádra a nagy tétre menő, többautós üldözésekben! Új, jelentősen továbbfejlesztett MI (mesterséges intelligencia) rendszer gondoskodik arról, hogy az agresszívabb és ravaszabb zsaruk minden eszközt bevessenek kézre kerítésed érdekében.
Döbbenetes vezetési modell: A vadonatúj játékmotor segítségével fantasztikus mutatványokat vihetsz véghez autóvezetés közben. Tiéd a nyitott világ. Száguldj végig a hatalmas úthálózaton, fedezd fel a öböl mentén elterülő Hármasváros térségét, melyben három egyedi várost szerteágazó országúthálózat köt össze!

A termék megvásárolható:

Budapest XIV., Bosnyák tér 4.

((Két műszaki bolt van egymás mellett,mi az Adás-Vétel cégtáblás üzlet vagyunk.))

Telefon: +36-70-609-0062 (Viber-en is. Nyitvatartási időben)

E-mail: zugloimuszaki@gmail.com

A személyre szabott navigáláshoz cookiekat használunk. Cancel OK