Műszaki Adás-Vétel és Zálog Kft.

Indesit IDCE 845 A Hőszivattús Szárítógép jótállással

Indesit IDCE 845 A Hőszivattús Szárítógép jótállással, főkép

Nagyításhoz kattintson a képre!

Ár: 69 990 Ft

Termékleírás:

Indesit IDCE 845 A Hőszivattús Szárítógép jótállással

Indesit IDCE 845A hőszivattyús szárítógép:

Hőszivattyús szárító:
a legjobb energiatakarékos alternatíva: A hőszivattyús szárítógép úgy működik, mint egy fordított hűtőszekrény:
– a melegítő egység, ez megfelel a hűtő hátulján lévő kondenzációs rácsnak felmelegíti a szárítólevegőt,
– párátlanító egység lehűti a meleg, párás szárítólevegőt annak érdekében, hogy a nedvességet kivonja a szárítólevegőből. Ez a zárt kör megőrzi az energiát, maximális a hatékonyság, minimális energiaveszteség, jó hatásfok, hiszen a befektetett energiát nem engedjük elveszni, nem engedjük a szabadba. A hőszivattyús szárítók kifinomult, modern technológiát képviselnek, drágábbak és a szárítási idő általában hosszabb, mint a hagyományos szárítóké. A hőszivattyús szárítógépben a szárítási hőmérséklet csupán 50-55 °C, azaz 20-25 °C-kal alacsonyabb, mint egy hagyományos szárítógépben. – Ez azt jelenti, hogy a szárítási folyamat mindig nagyon kímélő lesz. – Tehát a hőszivattyús szárítógép kifejezetten a hőre érzékeny textilek szárítására is alkalmas. A teljes életciklust figyelembe véve az alacsonyabb energiafogyasztás miatt a magasabb bekerülési áruk megtérül, az egyre magasabb energiaárakkal számolva a hőszivattyús szárító a leggazdaságosabb. A hőszivattyús szárítógép energiafogyasztása általában csak a fele, vagy még kevesebb, mint egy hagyomá nyos kondenzátoros szárítógépnek

7,5 kg max. szárítási kapacitás
A-30% energiaosztály
Heat Pump – Hőszivattyús szárítási technológia
Felhasználó interfész
LCd kijelző
Szárításból hátralévő idő kijelzése
Program fázis kijlező
Teljesítmény
Szárítási rendszer : kondenzációs
Műkődés : elektronikus
Programok szszáma : 16
Késleltetés
Teli víz tartály kijelző
Szerkezeti jellemzők
A gép színe : fehér
Váltakozó kétirányú forgás
Kivehető szűrő
Ajtónyitás 180° : Jobb
Méretek: Magasság: 85cm; Szélesség: 59.5cm; Mélység: 58.4cm

Eco time Eco time
Az új Eco Time opció lehetővé teszi, hogy kis töltetet (2 kg-ig) száríts. Az innovatív Eco-Auto Sensor szárítórendszernek köszönhetően a szárítógép a kívánt szárázsági szint beállításával optimalizálja az energiafelhasználást a ruhaneműk valós súlyának alapján, ezáltal akér 50% energia- és időmegtakarítást biztosítva (a hagyományos programokhoz képest).
Különleges programok Különleges programok
Az Express Wash&Dry programnak köszönhetően mindössze 35 perc alatt felfrissítheted és megszáríthatod kevéssé szennyezett ruhadarabjaidat (0,5kg-ig). A farmer szövetének és színének megóvására a Jeans programot terveztünk. A Sport programok a sportruházataidhoz ideálisak.
Gyűrődésgátló funkció Gyűrődésgátló funkció 
Az automata gyűrődésgátló funkció maximális védelmet biztosít az anyagoknak a szárítási ciklus előtt és után is. A dob váltakozó forgásának köszönhetően a ruhákon nem keletkeznek gyűrődések. Akár a ciklus vége után néhány órával is elegendő kivenni a gépből a még akkor is sima ruhákat.
Szárazsági szint érzékelő Szárazsági szint érzékelő
Az automata szintek a kívánt szárazságra szárítanak: Vasaléskész szint a vasalást igénylő ruhadarabokhoz, Akasztószáraz azokhoz a ruhaneműkhöz, amelyeket nem kell teljesen megszárítani. Szekrény szárazra állítsd be azokat a ruhákat, amelyeket vasalás nélkül akasztasz a szekrénybe és Extra programra azokat, amelyeket teljesen meg kell szárítani (törölközők, köntösök). Idő alapján is választhatsz szárító programot (30-tól 180 percig).

A termék megvásárolható:

Budapest XVIII., Üllői út 363.

((A régi Fórum mozitól 50m-re))

Telefon: +36-70-389-7332 (Viber-en is. Nyitvatarási időben) 061-950-4447

E-mail: mavzkft@gmail.com

A személyre szabott navigáláshoz cookiekat használunk. Cancel OK