Műszaki Adás-Vétel és Zálog Kft.

GYÁRI GARANCIÁVAL 2023.02. 22.-ig! Areak Elegance 5.1- csatornás rendszer

GYÁRI GARANCIÁVAL 2023.02. 22.-ig! Areak Elegance 5.1- csatornás rendszer, főkép

Nagyításhoz kattintson a képre!

Ár: 49 990 Ft

Termékleírás:

GYÁRI GARANCIÁVAL 2023.02. 22.-ig! Areak Elegance 5.1- csatornás rendszer

Akár a moziban! Az 5.1 csatornás auna Areal 653 surround rendszerrel a mozi közepén ülhet, és még intenzívebben élheti át a filmet, zenét és videojátékot!

A technikai középpontjában a házimozirendszernek az aktív subwoofer áll, amely az 5 szatellit hangfalat vezérli és hajtja. A 5 bassreflex subwoofer a szatellit hangfalakkal összejátszva lekerekített hangot alkot, 190 RMS teljesítménnyel. 5.1 auna rendszer Elegance olyan adathordozókkal kommunikál, mint például az USB és SD port az első részén szintén kommunikálni tud olyan eszközökkel, mint például USB és SD kártya, az egyszerű MP3 lejátszáshoz.  A bluetooth interface lehetővé teszi a zene vezeték nélküli streamelését okostelefonon, táblagépen vagy notebookon keresztül. Az AUX bemeneten keresztül mindenféle audio komponenst csatlakoztathatunk az auna Areal Elegance. Két kábeles mikrofont, két 6,3 mm bemenetes

csatlakozó kimenettel lehet rákötni a subwoofer hátulján. A hangfalak láncolása vezetékes, és a fő egységen található csatlakozó diagramnak, valamint a használati útmutatónak köszönhetően nagyon egyszerű, míg a menü és a hang beállítása a mellékelt távirányítóval történik. Optikai szempontból ez a Surround rendszer auna elegáns formatervezésével varázsolja el, amely probléma nélkül jól megy a legtöbb stílushoz az enyhe fa dizájn miatt Az Areal Elegance val minden nappaliba igazi moziélmény érkezik.

Közvetlenül a hang előtt: élje át az igazi moziélményt a nappaliban az 5.1 házimozi rendszerrel auna Areal Elegance!

A termék megvásárolható:

Budapest XVIII., Üllői út 363.

((A régi Fórum mozitól 50m-re))

Telefon: +36-70-389-7332 (Viber-en is. Nyitvatarási időben) 061-950-4447

E-mail: mavzkft@gmail.com

A személyre szabott navigáláshoz cookiekat használunk. Cancel OK