Műszaki Adás-Vétel és Zálog Kft.

Dji Crystalsky 7.85″ ultrafényes monitor jótállással

Dji Crystalsky 7.85″ ultrafényes monitor jótállással, főkép

Nagyításhoz kattintson a képre!

Ár: 79 990 Ft

Termékleírás:

Dji Crystalsky ultrafényes monitor jótállással,2 akkuval ,töltővel,dobozában.

Ultra-fényes

A maximum 1000 cd/m2-es fényerejű CrystalSky kétszer erősebb, mint az átlagos mobileszközök. A képernyőn megjelenő részletek tiszták és élesek, a színek élénkek, így az elkészített kép beállításához szükséges minőséget biztosítják. A Sunlight Readability Enhancement módot kifejezetten a valós idejű feldolgozásra tervezték, így kényelmesebb látványt nyújt élénk fény mellett is.

*7.85″ 1000 cd/m2;

Felbontás: 2048×1536

A kültéri légifotózáshoz készült CrystalSky monitorok magas fényességű kijelzővel rendelkeznek, amely napfényben is tisztán látható. Az alapoktól kezdve úgy lett tervezve, hogy gond nélkül együttműködjön a DJI GO/DJI GO 4 alkalmazással, amely teljes vezérlést nyújt a kameraoperátorok számára.

Megjegyzés:

– Amennyiben a CrystalSky monitort az Inspire sorozat, a Phantom 4 sorozat, a Phantom 3 Advanced/Professional, vagy a Matrice sorozat távirányítójára szeretné rögzíteni, szüksége lesz egy CrystalSky távirányító tartókonzolra.
– A Cendence távirányítók rendelkeznek CrystalSky monitortartóval
– A CrystalSky nem tartalmaz töltőt.

ULTRAFÉNYES

A monitor 5,5″, és 7,85″ képátlóval vásárolható meg 1000 cd/m² fényességgel. Ezek felbontása 1920×1080 illetve 2048×1536. Utóbbi változat 2000 cd/m² ultrafényes változatban is kapható. A 2000 cd/m² fényesség azt jelenti, hogy a CrystalSky monitor több mint négyszer fényesebb egy tipikus mobileszköznél. A képernyőn megjelenő részletek tiszták és élesek, és a színek élénkek, megadva a képkomponálás finomhangolásához szükséges minőséget. Rendelkezésre áll egy dedikált „Sunlight Readability Enhancement” mód, amely kifejezetten a valós idejű képfeldolgozáshoz lett tervezve, hogy biztosítsa a kényelmesebb megtekintést éles fényben.

VIDEÓK SIMÁBB MEGJELENÍTÉSE

A CrystalSky monitor optimalizált videodekódolást használ a videók valós idejű dekódolásához. Az okostelefonok és tabletek szoftvereinek korlátozásai miatt a videodekódolás más okos eszközökön messze áll az ideálistól. Amikor ezeket használja a kamera által közvetített fotók és videók megtekintéséhez, problémák adódhatnak az átviteli idő szórásával (jitter), a hosszú késleltetéssel, stb. A CrystalSky monitor optimalizált dekódere sima, valós idejű videót nyújt minimális késleltetéssel.

TESTRE SZABOTT RENDSZER ÉS DJI GO/DJI GO 4

Egy újonnan tervezett rendszer távolítja el a szükségtelen Android alkalmazásokat és szolgáltatásokat, és ellenáll a vírusoknak, és a nem kívánt (junk) szoftvereknek. Ez biztosítja, hogy a CrystalSky monitor mindig képes optimális teljesítményt nyújtani. A beépített DJI GO/DJI GO 4 app teljes hozzáférést nyújt minden DJI GO/DJI GO 4 szolgáltatáshoz, köztük a drón paramétereinek beállításához, a kameravezérléshez, valamint a felvételkezeléshez és lejátszáshoz. Offline térképek használatával azok akkor is elérhetők lesznek, ha már nincs Wi-fi hozzáférés.

TÁPEGYSÉG

Egy 2 cellás, 4920 mAh kapacitású másodlagos akkumulátor nyújt a hasonló mobil eszközökénél hosszabb működési időt a CrystalSky monitor számára. Támogatja a gyorstöltést, és még alacsony hőmérséklet esetén is megelőzi a kisülést. Az elérhető működési idő 7,85 és 5,5 hüvelykes monitor esetén 4-5, illetve 5-6 óra.

KÉT SD KÁRTYANYÍLÁS

A két SD kártyanyílással felszerelt CrystalSky monitorok tárhelye bővíthető, vagy egy Micro SD kártyára rögzített felvétel közvetlenül a monitoron is lejátszható. Használható továbbá a felvételek háttérmentésére (backup). A DJI GO/DJI GO 4 szerkesztőinek használatával magas minőségű vágások készíthetők, és oszthatók meg a közösségi hálózaton.

A CrystalSky monitor támogatja a H.264 és H.265 videodekódolást, lehetővé téve azok lejátszását 30 illetve 60 fps-sel. Ezek a videók a HDMI porton is továbbíthatók.

PORTOK ÉS HÁLÓZAT

A CrystalSky monitor HDMI portja lehetővé teszi akár 4K videók továbbítását FPV/VR sisakok, és más megjelenítőeszközök felé. A beépített kétsávos Wi-fi azt jelenti, hogy mobileszközökről csatlakozhat Wi-fi hálózatokhoz és Wi-fi hozzáférési pontokhoz, és 4G adapterekkel is kompatibilis az USB port használatával.

Az internetre csatlakozva a CrystalSky monitor könnyedén hozzáfér rendszerfrissítésekhez, élő stream-ekhez, fotó- és videómegosztáshoz, adatszinkronizációhoz, stb. A fájlméretek amennyire csak lehetséges, optimalizáltak, hogy minimalizálják a mobil adatforgalmat.

A beépített Micro USB és USB-C portok kényelmesebbé teszik a CrystalSky monitor csatlakoztatását távirányítóhoz, vagy más eszközökhöz.

EXTRÉM HŐMÉRSÉKLETRE OPTIMALIZÁLT

A legtöbb okos eszközt úgy tervezték, hogy normál hőmérsékleti viszonyok között működjön. A CrystalSky monitorok külső akkumulátora a szélsőségesebb hőmérsékletekhez lett tervezve. Képes mindössze -20°C-ban működni, valamint a belső hűtőrendszerével akár 40°C-on.

DJI LÉGIRENDSZER KOMPATIBILITÁS

A CrystalSky monitor gyorsan csatlakoztatható az Inspire, a Phantom 4, és a Phantom 3 (Advanced és Professional), a Matrice, és az Osmo (kivéve Osmo Mobile) sorozatokhoz Wi-fi-n, vagy a távirányító USB portján keresztül, az adott terméktől függően. A CrystalSky továbbá könnyedén csatlakoztatható a Cendence távirányítóhoz bármilyen további tartókonzol nélkül.

 

Lágyabb videó lejátszás

A CrystalSky monitor optimalizált videó átalakítót használ, hogy dekódolja a videókat valós idejű rögíztés közben. Az okostelefonok és táblagépek szoftveres hozzáférésének korlátai miatt, más okoseszközök videó dekódolása kevésbé ideális. A kamera által továbbított fotók és videók lejátszásánál problémák adódhatnak, ideértve a hosszú késleltetési időt és még sok mást is. A CrystalSky optimalizált dekódere lágy, valós idejű videókat biztosít minimális késleltetéssel.

 

 

A termék megvásárolható:

Budapest XVIII., Üllői út 363.

((A régi Fórum mozitól 50m-re))

Telefon: +36-70-389-7332 (Viber-en is. Nyitvatarási időben) 061-950-4447

E-mail: mavzkft@gmail.com

A személyre szabott navigáláshoz cookiekat használunk. Cancel OK