Műszaki Adás-Vétel és Zálog Kft.

Bosch D-tect 150 Professional falszkenner jótállással

Bosch D-tect 150 Professional falszkenner jótállással, főkép

Nagyításhoz kattintson a képre!

Ár: 149 990 Ft

Termékleírás:

Bosch D-tect 150 Professional falszkenner jótállással

A Bosch D-tect 150 falszkenner (keresőműszer) egyszerűen kezelhető, megbízhatóan meghatározza a tárgyak helyét a nedves betonban is. Az ultraszéles radarérzékelő milliméteres pontossággal megtalálja a falban a vas vagy nemvasfémeket, feszültség alatt álló vezetékeket, fa alapszerkezeteket, vagy akár a műanyag csövek helyzetét. A keresőműszer a padló- és falfűtések precíz helymeghatározására is alkalmas. ​Maximális érzékelési mélysége 150 mm, a mérés pontossága ±5 mm. A Bosch D-tect 150 falszkenner megbízhatóan kijelzi a pontos anyagtulajdonságokat. A tárgy mélységének megjelenítése lehetővé teszi a betonátfedések egyszerű meghatározását.  A betonvasak keresésének specialistája, három üzemmóddal a betonhoz. A legjobb helymeghatározási teljesítményt, hét különböző mód teszi lehetővé:
1. Univerzális üzemmód betonhoz, minden fajta anyagot érzékel betonban és építőkövekben, legfeljebb 80 mm mélységig alkalmazható.
2. Speciális üzemmód a nedves betonhoz. Már néhány nappal az öntés után is használható a betonvasak helymeghatározására 6 mm átmérőtől, legfeljebb 60 mm mélységig.
3. Speciális üzemmód a mélyen fekvő tárgyakhoz betonban (>80 mm). 150 mm helymeghatározási mélység érhető el. Tökéletes pl: építésvezetők és építészeti felügyelők számára.
4. Felületfűtés üzemmód amely a padló- és falfűtés összetett rétegeiben is észleli a műanyag csöveket.
5. Szárazépítés üzemmódban a fa alapszerkezeteket és fémcsöveket érzékelik a szárazépítészeti falakban.
6. Speciális üzemmód a fémobjektumok kereséséhez, csak vasak, nemvasfémek, valamint elektromos vezetékek helymeghatározására alkalmas.
7. Signal View üzemmód a grafikus jelmegjelenítéshez, minden objektumhoz és anyaghoz, minden építőanyagban.
A kijelzőn leolvasható a tárgy középvonala és szélei is, illetve hogy milyen mélyen helyezkedik el. A keresőműszer kijelzi a maximálisan engedélyezett fúrási mélységet is, így optimális a fúrásbiztonság. A készüléket nem kell kalibrálni. A grafikus kijelzés leegyszerűsíti a mérési eredmények leolvasását a nagyméretű digitális kijelzőn. A Ruler View funkció segítségével meghatározható a tárgyak távolsága és helyük milliméterpontos jelölése a falon. A kikapcsolási automatika 5 perces. Az ergonomikusan kialakított fogantyú a biztosabb és kényelmesebb, csúszásmentes fogást teszi lehetővé. A Bosch D-tect 150 falszkenner 4 db 1,5 V-os elemmel működik. Praktikus védőtáskában szállítjuk.

 

A termék megvásárolható:

Budapest XVIII., Üllői út 363.

((A régi Fórum mozitól 50m-re))

Telefon: +36-70-389-7332 (Viber-en is. Nyitvatarási időben) 061-950-4447

E-mail: mavzkft@gmail.com

A személyre szabott navigáláshoz cookiekat használunk. Cancel OK