Műszaki Adás-Vétel és Zálog Kft.

Wster WS-858 Új!! Vezeték nélküli karaoke Bluetooth mikrofon,hangszóróval

Wster WS-858 Új!! Vezeték nélküli karaoke Bluetooth mikrofon,hangszóróval, főkép

Nagyításhoz kattintson a képre!

Ár: 5 500 Ft

Termékleírás:

Wster WS-858 ÚJ!! Vezeték nélküli karaoke Bluetooth mikrofon,hangszóróval.

 

Hordozható és tartós, könnyű, könnyen hordozható. A Bluetooth technológia az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében, de stabilabb kapcsolatot biztosít és gyorsabban továbbítja a sebességet, a hatékony vezeték nélküli működési távolság akár 10 méter.
A fém héjvédő és a szuper basszus veszteségmentes hangzás kiváló minőségű hallgatási élményt nyújt. A zajmentesítő funkció vezeték nélküli kapacitív mikrofon, élvezheti a csodálatos zenét.
A Bluetooth vezeték nélküli kialakítás minden Bluetooth-alapú intelligens eszközhöz való csatlakozáshoz. A torzítás kevesebb, mint 0,5 százalék, csökkenti a hangminőség elvesztését.
A divatos kültéri táska design, a kerékpárra függeszthető vagy kézzel készíthető, így élvezheti a zenét. Felvételt készíthet mobiltelefonnal, csatlakoztathatja a felvevő vezetéket, és megnyithatja a Karaoke szoftvert a mobiltelefonban, majd rögzítheti és mentheti a dalt. Alkalmas piknikútra, partyra, családi szórakozásra, énekre karaoke stb. Kompatibilis a legtöbb mobiltelefonnal és táblagéppel.

A termék megvásárolható:

Budapest XIV., Bosnyák tér 4.

((Két műszaki bolt van egymás mellett,mi az Adás-Vétel cégtáblás üzlet vagyunk.))

Telefon: +36-70-609-0062

E-mail: zugloimuszaki@gmail.com

A személyre szabott navigáláshoz cookiekat használunk. Cancel OK